JOSH armbanden bruin en zwart
Mooie resultaten voor hetadreswebshop.nl

Hetadreswebshop

Hoe hetadreswebshop.nl meer bezoekers heeft aangetrokken

Voor Hetadreswebshop zijn we aan de slag gegaan om voor de Josh armbanden pagina de CTR te verbeteren in de organische zoekresultaten. Daarmee hebben we met een kleine aanpassing binnen relatief korte periode al een mooi resultaat bereikt.

De klant

Hetadreswebsop.nl is een webshop voor Riverdale producten. Ook zijn zij een van de grootste aanbieders van Josh armbanden, maar ook voor meubelonderhoud en vloerkleden kunt u bij hen terecht. Vrijwel alle producten zijn direct uit voorraad leverbaar en worden dezelfde dag nog verstuurd.

De aanpassingen

Halverwege juni hebben we voor de Josh armbanden pagina een simpele aanpassing doorgevoerd, namelijk het veranderen van de page title en meta description. Wat hebben we veranderd?

  • We hebben het primaire zoekwoord vooraan in de page title gezet.
  • We hebben de call to action “kopen” verwerkt in de page title.
  • We hebben andere USP’s verwerkt in de meta description

 

CTR verhoogd van1%
naar1,6%

Het resultaat?

Vóór de aanpassingen had de pagina een gemiddelde CTR van 1%. Dit is eind juni al gestegen naar 1,4%. Deze stijging zette in juli en augustus door naar 1,6%. We hebben voor deze pagina uitsluitend de page title en meta description aangepast, en zijn niet bezig geweest met andere onpage elementen. Daarnaast is de pagina in de periode die is vergeleken gelijk gebleven in positie. Het organische verkeer voor deze pagina heeft door het verbeteren van de CTR sinds eind juni een stijgende lijn in sessies.

 

Meer weten over zoekmachine optimalisatie?

Benieuwd naar de mogelijkheden van zoekmachine optimalisatie voor jouw website? Neem contact op en laat ons kijken wat er beter of anders zou kunnen. 

Ingezette diensten

Case Expert Hetadreswebshop

Carlijn RoelofsCarlijn Roelofs
Online Marketeer - SEO & Social advertising specialist
Stuur een e-mail

Ook zo goed geholpen worden?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op!
Maak een afspraak

Plaats een reactie