Livera
Wij zijn trots op
Livera

Livera

Voor Livera hebben wij ervoor gezorgd dat de webshop een goede aanvulling is op de 100+ fysieke winkels; zonder dat dit een directe concurrentie werd voor de winkels. Wij optimaliseren de Online Advertising campagnes en de organische vindbaarheid voor Livera.nl. Daarbij hebben wij de Return On Advertising Spend (ROAS) met 24% verbeterd en in de afgelopen 2 jaar de omzet via AdWords verdubbeld.

ROI+24%
Omzet AdWords+200%

De klant

Livera is de A-merken specialist op het gebied van Lingerie, Nacht- en Badmode. Livera biedt een wisselende collectie en heeft naast haar eigen merk een assortiment met bekende merken. Livera heeft ruim 100 winkels in Nederland en uiteraard een eigen webshop. Bij merkenspeciaalzaak Livera kun je terecht voor persoonlijk en deskundig advies.

De uitdaging

Livera kwam in 2011 bij Invest Online met een uitdaging;  Livera ging starten met een eigen webshop naast haar 100+ winkels verspreid over heel Nederland. De webshop moest een aanvulling worden en geen concurrentie bieden voor de winkels. Aan ons de vraag om een strategie uit te werken voor SEO en SEA en deze te pitchen. De webshop moest vanaf de start goed gevonden worden op relevante zoektermen.

Onze oplossingen

Na een succesvolle pitch werken we inmiddels al jaren prettig samen met Livera. Door middel van SEO, Search Advertising, Retargeting, Display Advertising, Google Shopping en Affiliate Marketing dragen wij bij aan het doel om de zichtbaarheid en vindbaarheid van Livera te maximaliseren.

Door een goede afstemming tussen de marketeers van Livera en de specialisten van Invest Online zorgen we ervoor dat we budgetten maximaal inzetten op basis van de seasonality, actieperiodes en aanbod. Componenten die sterk spelen bij Livera. De juiste timing is hierin cruciaal.

Voorbeelden hiervan zijn automatisch activeren en pauzeren van campagne-aanpassingen o.b.v. bijvoorbeeld een actieperiode, aanbod of weer. Maar ook een op maat geschreven script om biedingen voor de advertentiecampagnes automatisch optimaal uit te balanceren o.b.v. tijdstippen waarop de beste conversie wordt behaald.

In de competitieve online branche waarin Livera zich begeeft zijn we continue op zoek naar slimme oplossingen om rendementen te maximaliseren. En dat naar tevredenheid van Livera.

Ik wil jullie opnieuw bedanken voor de inzet en samenwerking van het afgelopen jaar voor de Livera webshop.
We hebben de omzetdoelstelling ruimschoots behaald.
Daar mogen we best trots op zijn, de markt heeft een veel mindere groei laten zien.

Marçanne Dragt| E-commerce Manager Livera

 

Resultaten

We zijn trots op de behaalde resultaten tot nu toe met Livera. Ieder jaar groeit de webshop van Livera weer enorm, onze bijdrage is duidelijk zichtbaar naast dat dit een enorm prettige samenwerking is!

  • Verdubbeling van omzet via Google AdWords in 2 jaar
  • Return On Advertising Spend (ROAS) verbetering van 24%
  • Ruim 60% verbetering conversieratio Bing Ads campagnes

Ja, dit wil ik ook!