Wij zijn trots op
Thermen Bussloo

Thermen Bussloo

Voor het exclusieve wellnessresort Thermen Bussloo was de uitdaging voor Invest Online het omzetten van online traffic in gasten. Om de ambitieuze groeidoelstellingen te halen hebben we alle facetten van Zoekmachine Marketing ingezet met de focus op een strakke Return On Advertising Spend (ROAS). Inmiddels hebben we al een online omzetgroei van 88% gerealiseerd en halen we 130% meer omzet uit Google AdWords campagnes.

Totale online omzet+88%
Bezoeken uit AdWords+49%

De klant

Thermen Bussloo is één van de mooiste, grootste en meest exclusieve sauna-, beauty- en wellnessresorts van Nederland, gelegen aan het prachtige meer van Bussloo (vlakbij Apeldoorn op de Veluwe). Al meerdere jaren op rij is Thermen Bussloo uitgeroepen tot beste Wellnessresort van Nederland.

De uitdaging

In de competitieve markt waarin Thermen Bussloo zich begeeft is het de uitdaging voor Invest Online om samen met Thermen Bussloo de online vindbaarheid te maximaliseren. Met als doel traffic om te zetten in gasten voor het exclusieve wellnessresort van Thermen Bussloo.

Onze oplossingen

Invest Online werkt al jaren zeer nauw samen met Thermen Bussloo door het optimaal inzetten van Zoekmachine Marketing (SEO & SEA), YouTube Advertising, Retargeting en Display Advertising. Een effectieve en efficiënte samenwerking draagt bij aan dit online succesverhaal.

Via gerichte advertentiecampagnes in Google is Thermen Bussloo vindbaar op de meest relevante zoektermen. Websiteverlaters worden via  retargetingberichten verleid om alsnog naar de website te gaan om te reserveren. Zowel via Display Advertising, YouTube Advertising als slimme inzet van Remarketing for Search.

Met Zoekmachine Optimalisatie (SEO) zijn we we de al goede organische vindbaarheid van Thermen Bussloo verder uit te. Doelstelling is om iedere maand weer beter te scoren dan diezelfde maand het vorige jaar. En met succes.

Het vergroten van de naamsbekendheid van Thermen Bussloo bij relevante doelgroepen doen we via YouTube Advertising en Display Advertising. We hebben kunnen aantonen dat dit een zeer waardevolle toevoeging is.

Resultaten

Met veel passie werken we mee aan de ambitieuze groeidoelstellingen van Thermen Bussloo. We zijn dan ook trots dat we hebben mogen bijdragen aan de volgende resultaten:

  • 88% groei in totale online omzet
  • Return On Advertising Spend (ROAS) verbetering van 51%
  • 130% meer omzet uit Google AdWords campagnes
  • Diverse topposities organische zoekresultaten Google

Wil je ook betere resultaten?

Ben je benieuwd of er ook voor jou betere resultaten te behalen zijn online? Wij maken graag een vrijblijvende Online Marketing Scan en adviseren concreet over kansen en bedreigingen en wat wij voor jou kunnen betekenen!

Ja, dit wil ik!