Wij zijn een trotse
Copernica partner

Copernica Partner

Copernica biedt een breed scala aan e-mailmarketing oplossingen aan en met talloze integraties. Daarom zijn wij al 5 jaar een trotse Registered Copernica partner en laten wij graag zien wat wij kunnen! In 2013, 2014, 2015, 2016 én 2017 zijn wij top 10 genomineerd voor Partner of the Year. Dat is al 5 jaar op rij, waar wij erg trots op zijn!

Ruim 55% opent op mobiel

Een responsive template is een must-have. Samen met de e-mailamarketeer, de developer en de designer ontwikkelen wij een custom template die ook mobiel er goed uit ziet (bekijk hier de hele template)

Waar kunnen we jou mee helpen?

Heb je zelf nog genoeg werk liggen of wil jij je liever blijven focussen op je core business? Wij helpen je graag met het opzetten van de juiste campagne strategie, het inrichten van jouw database, het ontwerpen van jouw ultieme e-mailtemplate of van het bedenken van de juiste life-cycles. Samen zorgen we ervoor dat jouw e-mail campagnes een succes worden.

Ontwerpen & programmeren van responsive e-mail templates

We hebben een aantal e-mailtemplates voor je tentoongesteld die wij in Copernica hebben opgezet.

Databasemanagement in Copernica

Vaak komen we meerdere databases tegen in Copernica, databases (of selecties) die totaal geen structuur bevatten of een database met veel inactieve profielen. Wij zorgen ervoor dat jouw lijst(en) in Copernica weer eens flink worden opgeschoond.

Authenticatie instellingen

Niets is zo vervelend als je e-mails niet of slecht worden afgeleverd of dat je mails er spammy uit zien. Door een aantal zaken te optimaliseren zorgen wij ervoor dat je e-mails er betrouwbaarder uitzien voor jouw ontvangers.

Formulieren en bedanktmails inrichten

Alle formulieren (bijvoorbeeld je afmeldpagina), informatieve e-mails en bedanktpagina’s die bij Copernica worden gehost zullen ook een likje verf moeten krijgen.

Automatische campagnes inrichten

Copernica maakt e-mail automation steeds makkelijker om toe te passen, maar tegelijkertijd ook steeds beter. Wat kun je met automation, waarom moet je het inzetten en hoe doen we dat? Wij hebben er een interessante case over geschreven.

Copernica training of instructies

Maak je al gebruik van Copernica of gaat je er binnenkort mee aan de slag, maar heb je het gevoel dat je wordt beperkt in de mogelijkheden? Het makkelijkste is door gezamenlijk door de opties en mogelijkheden van Copernica te lopen. Hierbij laten wij alle onderdelen van Copernica zien en laten wij best practices zien a.d.h.v. eigen cases en ervaringen.

Strategische e-mailmarketing advies en ondersteuning

Je hebt talloze ideeën, maar weet niet hoe je deze op de juiste manier kunt vertalen naar de juiste strategie? Laten we samen eens brainstormen over campagnes die jij nog kunt inzetten of hoe jij je (potentiële) klanten relevanter kunt benaderen!

Koppel je CMS of webshop aan Copernica

Met de API van Copernica gaat er een wereld voor je open. Laat je e-commerce data automatisch in Copernica in en zorg dat je nieuwe inschrijvers direct in de juiste lijst komen te staan. Klinkt heel spannend, maar valt in de praktijk vaak erg mee. Er zijn namelijk al talloze integraties ontwikkeld, die doorgaans gratis beschikbaar zijn. Staat jouw CMS of CRM integratie er ook tussen?

Wil je meer uit Copernica halen?

Wil je meer uit Copernica halen, heb je nog geen Copernica account of wil je switchen van e-mailsoftware, maar heb je geen idee waar te beginnen? Laat ons eens meekijken in je Copernica account. We hebben veel ervaring met zowel e-commerce als informatieve e-mailmarketing trajecten en kunnen jouw hierin adviseren, ondersteunen of volledig ontzorgen!

Laat het ons weten