HTML5 Banners
& Rich Media?

Banners

Een bannerset nodig voor Google Ads, Doubleclick, Social Media of een ander platform? Wij zorgen voor een (HTML5) bannerset die aan alle eisen van het platform voldoet en bovendien bijdraagt aan het behalen van de campagne doelstellingen. Dé manier om middels creatieve vormgeving een beleving te creëren en te laten zien wie je bent en wat je doet.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Goede banners zijn het fundament voor succesvolle display advertising campagnes. Maar wij begrijpen dat je misschien wat vraagtekens hebt bij Display advertising? Waar worden mijn banners vertoond? Werkt dit wel voor mij? Hoeveel kost dit? Komt dit niet irritant over op mijn doelgroep? Onze display consultants helpen je graag op weg. Heb je vragen over hoe display advertising voor jou goed kan werken?

Stuur ons even een berichtje ›

Wat zegt de klant?

Invest online is een fijn bedrijf om mee samen te werken! Ze denken graag mee en komen zelf met nieuwe, interessante ideeën! De inzet van deze creatieve, geanimeerde HTML5 banners sluit perfect aan bij onze branding wensen. Bekijk hier alle banners ›

Steven Renes – CEO Pinkgellac.nl

Jij bepaalt wat er gebeurt

Via het Google Display Netwerk (GDN) kun je gericht advertenties inzetten voor specifieke doelgroepen. Het displaynetwerk bestaat uit meer dan een miljoen websites (dus ook de bekende websites zoals Nu.nl, Telegraaf.nl, etc.), video’s, blogs en apps wereldwijd. Jij kunt kiezen op welke websites jouw advertenties worden weergegeven (of waar juist niet) en welke doelgroep je wilt aanspreken.

Verkoop je bijvoorbeeld laminaat vloeren, dan kan jouw banner worden getoond op kluswebsites, in blogs waarover veel over vloeren wordt geschreven, aan doelgroepen (ongeacht de website) welke interesse hebben getoond in vloeren of doelgroepen die voldoen aan specifieke voorwaarden zoals leeftijd, geslacht, levensgebeurtenissen of bepaalde zoekopdrachten hebben gedaan. Als je alleen actief bent in Apeldoorn, dan kun je ervoor zorgen dat jouw banner alleen wordt getoond aan bezoekers uit die stad of regio. Ook kunnen er speciale banners worden gemaakt die gericht zijn op mensen die wel op je website hebben rondgestruind, maar niets hebben gekocht. Via retargeting worden ze verleid terug te keren en alsnog de conversie op je website af te ronden. Kortom: er is veel mogelijk als het gaat om banners. En wij zullen, op basis van jouw doelstelling & audience, de juiste strategie voor jou bepalen!

Meten is weten

Hoe je meet, is afhankelijk van je doel. Je kunt behalve het aantal kliks (CTR) ook het effect van je banner op de conversie of je naamsbekendheid (VTC) meten. Uit onderzoek blijkt dat ook als bezoekers niet bewust naar een banner hebben gekeken, ze hem toch vaak opslaan. Wanneer ze daarna een aantal merknamen voor zich zien, herkennen ze de onbewust opgeslagen naam uit de banner vaak het eerst.

HTML5 Banners

HTML5 bannersets trekken de aandacht door animaties en zijn eigenlijk kleine websites die animeren door webtechnieken zoals Javascript en CSS. Uit onze testen blijken HTML5 banners ook nog eens een betere CTR te scoren dan de traditionele, statische banners! (Bekijk hier de volledige bannerset van Sandd)

Hoteldeal Floorad

Voor Hoteldeal.nl hebben wij een HTML5 ‘FloorAd’ ontwikkeld om meer (interne) traffic naar hun Moviepark deals te pushen. Bij binnenkomst wordt een volledig responsive, interactieve advertentie (de FloorAd) getoond. Dit heeft geresulteerd in 25% meer bezoekers op de Moviepark themapagina!

Rich Media Banners

Een expandable banner is een interactieve uitklapbare banner met animatie (Flash). De meest voorkomende variant is de FloorAd. Deze variant ‘klapt uit’ als je met je muis over de advertentie beweegt, waardoor je veel meer content kunt tonen dan in een reguliere banner. Door het dynamische effect vallen dit soort banners extreem goed op, wat de conversie (of traffic naar specifieke landingspagina’s) ten goede komt!

Overtuigd?

Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden van het inzetten van banners en wil je graag extra bezoekers naar je website? Wij helpen je graag met jouw unieke (HTML5) banners, je Rich Media banners of FloorAds. Stuur een berichtje en we kijken samen naar de kansen voor jouw website of webshop!

Alle mogelijkheden ›