Design
Meer dan een mooi plaatje

Design

Hoe je het ook went of keert; het oog wil ook wat. Onze designers weten precies wat dat is, voor jouw doelgroep en jouw branche. Een goed en sterk design is een design dat klopt. Het is een geheel op elk front, of het nu gaat om een website of een webshop. Het zorgt ervoor dat het doel wordt behaald; informeren, de aandacht trekken, entertainen of bijvoorbeeld zorgen voor conversies.

Alle uitingen die je gebruikt moeten naadloos op elkaar aansluiten en samen een geheel vormen. Zodat het ene kanaal en/of middel het andere versterkt. Zo werk je ook aan een sterke merknaam.

Hoe werken wij?

Een huisstijl voor jouw bedrijf ontwerpen kan zeker bij ons. Maar als je deze al hebt is er voor ons ook genoeg te doen. Het ontwerpen van banners voor display campagnes of social campagnes, een landingspagina maken voor een actie of een e-mailtemplate. Alles is mogelijk. Zelfs huisstijlelementen zoals briefpapier en visitekaartjes.

Aantrekkelijk

Een banner, webshop, website, welke uiting dan ook moet de aandacht trekken. Het moet er aantrekkelijk uit zien, zodat het jouw doelgroep aanspreekt en ze de boodschap zullen lezen. Maar het moet ook passen bij jouw huisstijl. Op die manier zorgt het voor herkenning bij de doelgroep.

Gebruiksvriendelijkheid

Vooral een webshop en een website moeten gebruiksvriendelijk zijn. De pagina’s moeten overzichtelijk zijn en belangrijke informatie moet gemakkelijk te vinden zijn. Ook jouw UPS’s horen hierbij. Deze wil je duidelijk naar voren laten komen en geven nuttige informatie aan de consument over jouw bedrijf.

Responsive designs

Niet alleen voor Google is het belangrijk dat een website of -shop mobielvriendelijk is, maar ook zeker voor de consument. Het oriënterende proces gebeurt veelal op een mobiel of tablet en ook steeds meer aankopen worden op deze devices gedaan. Daarom is het heel belangrijk dat jouw website en -shop er ook responsive perfect uit zien en perfect werken.

Concept ontwikkeling

Naast losse banners of een ontwerp voor een webshop of website, zijn wij ook heel goed in conceptontwikkeling.
Dit begint bij een aantal concepten voor een website, waarbij wij ook alle andere middelen meenemen qua design en boodschap. Een concept van A tot Z uitgewerkt. Bijvoorbeeld als je een nieuw product hebt dat je op de markt wilt brengen, een nieuw bedrijf bent of een gave campagne op wilt zetten. Van design tot middelen en content tot aftersales.
design

Kopje koffie?

Heb jij een scherp en kritisch oog nodig om jouw design onder de loep te nemen? Of wil je graag dat wij meer middelen voor je uitwerken om in te zetten voor Online Marketing of offline? Dan drinken wij graag een kopje koffie met je om te kijken hoe wij kunnen helpen.

Contact opnemen