Is jouw website klaar voor 2013?

Het einde van het jaar nadert, maar belangrijker: 2013 komt eraan! En ook in 2013 is online niet weg te denken uit onze wereld. Maar ben je er klaar voor? Hoe staat je website ervoor; is die klaar voor 2013? Wij nodigen je uit om onder het genot van een heerlijke lunch samen met andere Apeldoornse ondernemers te kijken naar de kansen en bedreigingen van online in 2013. Is je website goed vindbaar en doet hij zijn werk goed? Hoe zet je social media in en wat zijn de mogelijkheden van de opkomst van het mobiele gebruik van internet? Zomaar wat vragen die voorbij zullen komen tijdens onze interactieve lunch sessie.

Uitgangspunt van deze lunch is het beantwoorden van vragen van Apeldoornse ondernemers en het behandelen van de (nieuwe) online mogelijkheden. Het wordt een interactieve lunch waar je ook de vragen en antwoorden op vragen van andere ondernemers hoort.

Waarom zou je komen?

1. Ontdek waar jouw online mogelijkheden en groeikansen liggen.
2. Je kan vragen (over je website) stellen, het is persoonlijk.
3. Geheel gratis inclusief een heerlijke lunch.
4. Slim netwerken, je zit met ongeveer vijf andere Apeldoornse ondernemers.

Elke ondernemer, klein, midden en groot, is welkom.

Datum
Donderdag 29 en vrijdag 30 november

Tijd
12:00 tot 13:30

Waar
Invest Online
Prins W. Alexanderlaan 320
7311 SZ Apeldoorn

Schrijf je snel in, er zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar!

Neem contact op met Jurjen van Beek: 055 – 538 04 66 of vul het onderstaande formulier in.

[contact-form-7 404 "Not Found"]
Invest Online
Marco Zweekhorst
Auteur: Marco Zweekhorst, Directeur Dagelijks zijn wij bezig om voor onze klanten successen te behalen. Meer bezoekers, stijging van conversies en groei van opbrengsten. Dit doen wij met ons team van vakidioten die op een resultaatgedreven en transparante wijze een succesvolle samenwerking met onze klanten aan gaan!

Plaats een reactie