Wij zijn een trotse
Mailchimp Expert

Mailchimp

Waar Mailchimp een paar jaar geleden nog echt té beperkt was, hebben zij de afgelopen periode keihard aan de weg getimmerd. Ze bieden nu een breed scala aan geautomatiseerde campagnes aan en er zijn talloze integraties met Mailchimp. Daarom zijn wij trotse Mailchimp Expert en laten wij graag zien wat wij kunnen!

Ondersteuning & advies

  • Mailchimp account goed inrichten
  • Opzetten van responsive e-mail templates (middels drag & drop editor)
  • Contactlijsten (audiences) in Mailchimp samenvoegen en updaten
  • Formulieren en bedankmails inrichten
  • Automatische campagnes inrichten
  • Mailchimp training of workshops
  • Mandrill advies en ondersteuning
  • Strategisch e-mailmarketing advies en ondersteuning

Scroll even verder naar beneden voor verdere uitleg van bovenstaande punten.

Partner Lab

Fun-fact: In 2019 zijn wij, als eerste en enige Nederlandse Mailchimp Partner, uitgenodigd voor het exclusieve Mailchimp Partner Lab event in Atlanta. Partner Lab is een meeslepend 3-daags event op het hoofdkantoor van Mailchimp voor partners van over de hele wereld. Bekijk hier de foto’s en onze ervaringen.

Ruim 55% opent op mobiel

Een responsive template is een must-have. Met behulp van de drag & drop editor ontwikkelen wij een custom template die ook mobiel er goed uit ziet (bekijk hier de hele template)

mc_script_white_web

Waar kunnen we jou mee helpen?

Een goede responsive e-mail template is belangrijk, maar laten we voor de volledigheid even alle belangrijke stappen op een rijtje zetten die we in Mailchimp moeten doorlopen.

E-mail templates

We hebben een aantal e-mail templates voor je tentoongesteld die wij in Mailchimp hebben opgezet. Allemaal met de Drag & Drop editor!

Lijst management

Vaak komen we meerdere lijsten (audiences) tegen in Mailchimp. Lijsten die totaal geen structuur bevatten of een lijst met veel inactieve profielen. Wij zorgen ervoor dat jouw lijst(en) in Mailchimp weer eens flink worden opgeschoond.

Authenticatie instellingen

Niets is zo vervelend als je e-mails niet of slecht worden afgeleverd of dat je mails er spammy uit zien. Door een aantal zaken te optimaliseren zorgen wij ervoor dat je e-mails er betrouwbaarder uitzien voor jouw ontvangers.

Formulieren en bedankmails inrichten

Alle formulieren (bijvoorbeeld je afmeldpagina), informatieve e-mails en bedankpagina’s die bij Mailchimp worden gehost zullen ook een likje verf moeten krijgen.

Automatische campagnes inrichten

Mailchimp maakt e-mail automation steeds makkelijker om toe te passen, maar tegelijkertijd ook steeds beter. Wat kun je met automation, waarom moet je het inzetten en hoe doen we dat? Wij hebben de meest interessante campagnes voor je op een rijtje gezet.

Koppel je CMS of webshop aan Mailchimp

Met de API van Mailchimp gaat er een wereld voor je open. Laat je e-commerce data automatisch in Mailchimp in en zorg dat je nieuwe inschrijvers direct in de juiste lijst komen te staan. Klinkt heel spannend, maar valt in de praktijk vaak erg mee. Er zijn namelijk al talloze integraties ontwikkeld, die doorgaans gratis beschikbaar zijn. Staat jouw CMS of CRM integratie er ook tussen?

Meer uit Mailchimp halen?

Wil je meer uit Mailchimp halen, heb je nog geen Mailchimp account of wil je switchen van e-mail software, maar heb je geen idee waar te beginnen? Laat ons eens meekijken in je Mailchimp account. We hebben veel ervaring met zowel e-commerce als informatieve e-mail marketing trajecten en kunnen jou hierin adviseren, ondersteunen of volledig ontzorgen!

Laat het ons weten