conversieoptimalisatie-sfeerbeeld
Wij zijn een trotse
Spotler partner

Spotler Partner

Spotler biedt een breed scala aan e-mailmarketing oplossingen aan en met talloze integraties. Daarom zijn wij een trotse partner en laten wij graag zien wat wij kunnen! Heb je specifieke vraagstukken of wil je gewoon eens brainstormen over de mogelijkheden? Neem even contact met ons op.

De prettigste software voor professionele e-mail marketing

Met Spotler maak je zelf snel en gemakkelijk e-mail nieuwsbrieven, webformulieren, enquêtes, SMS, landingspagina’s en automatische multichannel campagnes. De software is gericht op de niet-technische marketeers die geweldige resultaten willen behalen. Spotler is de enige e-mail marketing service provider die 4 jaar achter elkaar nr. 1 is geworden in de Emerce 100.

Waarin onderscheidt Spotler zich:

  • de prettigste software (#1 koopreden van ruim 2700 klanten)
  • brede ondersteuning met trainingen, praktische kennis en directe telefonische support door een groot team van experts
  • specifieke producten voor e-commerce, franchise-organisaties en grote corporates

Belangrijk: MailPlus heeft medio 2017 een naamsverandering ondergaan. Vanaf 2017 heet MailPlus nu Spotler. Om verwarring te voorkomen én omdat MailPlus behoorlijk is ingeburgerd bij de meesten, zie je de naam MailPlus soms nog wel terugkomen.

Ruim 55% opent op mobiel

Een responsive template is een must-have. Samen met de e-mailamarketeer, de developer en de designer ontwikkelen wij een custom template die ook mobiel er goed uit ziet (bekijk hier de hele template)

Waar kunnen we jou mee helpen?

Heb je zelf nog genoeg werk liggen of wil jij je liever blijven focussen op je core business? Wij helpen je graag met het opzetten van de juiste campagne strategie, het inrichten van jouw database, het ontwerpen van jouw ultieme e-mailtemplate of van het bedenken van de juiste life-cycles. Samen zorgen we ervoor dat jouw e-mail campagnes een succes worden.

Ontwerpen & programmeren van responsive e-mail templates

Samen met onze designer, programmer én e-mailmarketeer gaan we om de tekentafel. Spotler zet de aangeleverde Photoshop bestanden om naar (responsive) HTML, zodat jij je daar geen zorgen over hoeft te maken. Bovendien is dat kosten-technisch heel gunstig. Daarna richten wij samen, in samenspraak met jouw als klant, het account verder in. Als onderdeel van de totale set-up word je ook nog gedurende een cursus van één dag getraind in het gebruik van Spotler!

Wil je meer uit Spotler halen, heb je nog geen Spotler account of wil je switchen van e-mailsoftware, maar heb je geen idee waar te beginnen? Wij kunnen jouw hierin adviseren, ondersteunen of volledig ontzorgen!

Probeer Spotler 30 dagen gratis