Ben jij onze volgende
Enthousiaste stagiair(e)?

HBO/WO (afstudeer) stage — online marketing

Heb jij passie en talent voor online marketing? Wil jij meewerken aan uitdagende cases van onze opdrachtgevers én tegelijkertijd ontzettend veel leren van onze online marketing Specialisten? Dan is een (afstudeer) stage bij Invest Online iets voor jou! Wij bieden jou een unieke kans om je te verdiepen in de online marketing wereld. Een (afstudeer)stage bij Invest Online is dé start van jouw carrière in de online marketing!

Wat heeft Invest Online jou te bieden?

Bij Invest Online staat je een stage te wachten in een leuke, inspirerende en groeiende organisatie. Je komt bij een full-service internetbureau met alle disciplines onder 1 dak: ontdek wat je leuk vindt en waar je goed in bent. Wij leren het je. Je werkt binnen een jong, gedreven team met veel mogelijkheden voor nieuwe ideeën. Professionaliteit en gezelligheid gaan hand-in-hand binnen onze organisatie. Door het jonge team voelen studenten zich gelijk op hun plek bij Invest Online. Je bent één van ons en zo behandelen we je. Wij zorgen er samen met jou voor dat jij je optimaal kunt ontwikkelen. De stagevergoeding bedraagt ca. €250,- bruto per maand, afhankelijk van prestatie. Doe je het goed? Dan krijg je meer stagevergoeding de maand erna.

Stage lopen bij Invest Online betekent werken en leren in een unieke, gezellige en persoonlijke omgeving met veel ruimte voor ontwikkeling en groei. Invest Online heeft een exclusief partnership met Google. Dit betekent voor jou dat jij de mogelijkheid hebt om trainingen te volgen op het hoofdkantoor in Amsterdam, bij Google! Invest Online kan jou door het exclusieve partnership helpen aan Google certificaten zoals: Google Adwords en Google Analytics. Wij zullen zorgen dat jij een online marketing specialist wordt met alle kennis en ervaring die daarbij horen.

Én je werkt op 75 meter hoogte met ’t mooiste uitzicht van Apeldoorn!

Ja, dit is iets voor mij!

 

Benieuwd naar wat eerdere stagiairs vonden van de stage bij Invest Online?

Benieuwd naar de verhalen van onze vorige stagiairs? En leuk om te weten: veel stagiairs komen ook bij Invest Online in dienst ná hun stage periode (mits je enthousiast en goed bent natuurlijk)!

Frank Morhee — Business, IT & Management stagiaire
“Tijdens mijn opleiding heb ik een workshop gevolgd bij Invest Online. Tijdens deze workshop merkte ik al dat ze het waardeerde dat ik meedacht & vragen stelde. De specialisten van Invest Online namen alle tijd om deze vragen ook te uitgebreid te beantwoorden. Na afloop van de workshop vroegen ze of ik interesse had om stage te lopen bij Invest Online. Daarop zei ik: “ja, graag”. 
Die “ja, graag” was een van de betere beslissingen in mijn leven. Als stagiair mocht ik trainingen volgen van Google en meewerken aan echte opdrachten voor echte klanten. Daarnaast was er alle ruimte om te werken aan mijn stage opdrachten. De stage beviel van twee kanten zo goed dat ik tijdens mijn stage een baan aangeboden kreeg. Heb jij ambitie en wil jij zo veel mogelijk leren over online marketing. Dan kan ik jou een (afstudeer)stage bij Invest Online 100% aanraden! Het eerste kopje koffie of thee krijg je dan van mij! “

Saskia van Drieënhuizen — Commerciële Economie stagiaire
“Waar een wil is, is een weg bij Invest Online. Wil je veel leren over een bepaald gebied van online marketing? Dan is daar alle ruimte voor. Wil je aan je stageopdracht werken? Dan kan dat ook! Door een combinatie van werk en school zijn de taken leuk, afwisselend en maak je echt deel uit van het jonge team. Na mijn stage ben ik blijven werken bij Invest Online, en leer ik iedere dag nog nieuwe dingen. Kortom, een gezellige en vooral ambitieuze stageplek!”

Daisy Bouwmeester — Commerciële Economie stagiaire
“Invest Online is erg geschikt voor stagiair(e)s die veel uit hun stage willen halen. Je hebt als stagiair(e) enorm veel kansen om te leren en ervaringen op te doen. Je maakt kennis met alle facetten binnen de online marketing. Wil je je ontwikkelen op een bepaald onderwerp? Dan krijg je hier alle ruimte en begeleiding die hiervoor nodig is! Naast de dagelijkse werkzaamheden voor de klanten van Invest Online is er ook voldoende tijd om te werken aan eventuele schoolopdrachten. Kortom de perfecte omgeving voor een stagiair(e) met ambitie!”

Ja, dit wil ik ook!

Hoe ziet een week eruit?

Een werkweek bij Invest Online is nooit hetzelfde. Je hebt als stagiair(e) een aantal taken en verantwoordelijkheden die elke week moeten gebeuren. Daarnaast word je meegenomen in verschillende trainingen, meetings, sparringsessies en kennissessies. Door verschillende (klant)meetings bij te wonen krijg je een goed beeld van de samenwerking die wij met onze klanten hebben. Je hebt een eigen planning en bent daar zelf verantwoordelijk voor. Hierdoor heb je ook genoeg tijd voor eventuele schoolopdrachten. Heb je toch nog tijd over, dan hebben  onze specialisten altijd leerzame werkzaamheden voor je!

Wat ga je als online marketing stagiair bij Invest Online precies doen?

Als stagiair online marketing ga jij je onder anderen bezig houden met:

 • Het uitvoeren van zoekwoordanalyses
  (waar zoekt de doelgroep van onze opdrachtgevers precies op?)
 • Het verbeteren van linkpopulariteit (d.m.v.linkbuilding)
 • Het schrijven en verbeteren van webteksten
 • Het ondersteunen bij de realisatie van online marketing strategieën
 • Het ondersteunen bij de uitvoering, optimalisatie en evaluatie van online marketingcampagnes (o.a. Adwords en Social)
 • Het meewerken en ondersteunen van onze specialisten op verschillende afdelingen waarbij je kennis opdoet van alle facetten in de online marketing
 • Het maken van data gedreven analyses met behulp van Google Analytics.
 • Het brainstormen over online acties voor onze klanten
 • Je leert denken op online marketing niveau, hoe haal je het maximale uit een website en welke middelen zet je daar voor in?
 • Verdieping in de specialismen waar jij meer van wil leren

  Ja, dat lijkt me leuk!

Wat verwachten wij van jou?

Wij verwachten dat jij:

 • Gedreven en enthousiast bent op jouw vakgebied
 • Resultaatgericht bent
 • Net als wij een echte teamplayer bent
 • Een HBO of WO opleiding volgt
  (marketing, communicatie of een economie gerelateerde opleiding)
 • Je pro actief bent
 • De Nederlandse taal perfect beheerst
 • Vanaf september 2019 kan starten
Maak kennis met ons!
Heb je interesse in een stage bij Invest Online? Dan maken wij graag kennis met jou!
Wil je meer weten over deze stageplek of direct solliciteren?

Ja, dat wil ik!

Invest Online
Invest Online
Auteur: Invest Online Wij zijn hét full-service internetbureau uit Apeldoorn. Met een team van 40 online specialisten werken we dagelijks voor onze 130 klanten online de beste resultaten te behalen!