Meer impact van je campagnes
door de inzet van online video

Video Advertising

Online video maakt een enorme vlucht. Niet alleen is het maken van video’s voor iedereen mogelijk geworden, steeds meer mensen verschuiven van klassieke televisiekanalen naar online platformen voor hun videocontent. Zo wordt video steeds belangrijker voor sociale media zoals Facebook en heeft YouTube maar liefst 1 miljard gebruikers. In 2020 wordt al voorspeld dat 84% van al het internetverkeer bestaat uit video. Ook de markt beweegt naar online. Als we kijken naar merken als Adidas en Maybelline zien we dat zij afstappen van traditionele TV-reclame en hun kaarten zetten op online.

Klinkt goed!

Ik kom graag eens kletsen over de mogelijkheden van Video Advertising onder het genot van een kop koffie.

Laat het ons weten ›

 

Video Advertising

Met online video advertising kun je jouw merk op een slimme data gedreven manier promoten onder relevante doelgroepen. Zo zorg je ervoor dat jouw boodschap bij de juiste doelgroep op het juiste moment vertoond wordt. Zo krijg je meer naamsbekendheid, gaan consumenten jouw bedrijf overwegen en zijn ze eerder geneigd om bij jouw bedrijf te kopen

Waarom starten met online video marketing?

  1. Je hebt hele gerichte targetingopties;
  2. Persoon en interactie/ data staan centraal;
  3. Kostenefficiënt. Betaal alleen voor jouw bereik;
  4. Maak gebruik van je data. Word steeds relevanter!

Onze video strategen zijn door Google exclusief opgeleid om de beste performance uit jouw YouTube campagnes te behalen. Allen zijn daarom uiteraard ook YouTube Certified.

 

Onze aanpak

Invest Online heeft de ervaring en expertise om strategisch video campagnes op te zetten. Onze video strategen zijn door Google exclusief opgeleid om de beste performance uit jouw YouTube campagnes te behalen. De video strategen van Invest Online begeleiden het hele proces van wens naar creatie tot en met de rapportages van de videocampagnes. Video advertising is een goed voorbeeld waarbij techniek, data, campagne en creatie samenkomen – en dát is precies waar Google ons voor heeft klaargestoomd.

De mogelijkheden

   

Vertel mij nóg meer ›

Wist je dat?

Wist je bijvoorbeeld dat er dagelijks meer dan 1 biljoen uur video’s op YouTube wordt bekeken? Om dit in perspectief te stellen: je bent meer dan 100.000 jaar bezig als je dit in je eentje wilt kijken. En YouTube wordt ook in Nederland massaal gebruikt.

En wist je dat je bijvoorbeeld alleen al in de leeftijdscategorie 18 tot 35 jaar ruim 80% van de totale doelgroep kan bereiken via YouTube?

Video productie

Een video ontstaat niet zomaar. Daar gaat een flink proces aan vooraf. Door de juiste strategie toe te passen haal je het beste uit je video’s. Binnen Invest Online werken onze video strategen nauw samen met diverse video partners. Zo combineren wij creativiteit met de juiste video strategie. En kunnen wij hiermee het beste rendement uit je video campagne halen. Wanneer je interesse hebt in video productie zullen wij je meer over de mogelijkheden vertellen. Alles begint met de juiste strategie.

Ik heb interesse in Video Advertising

Wij worden altijd enthousiast om uitdagende projecten op ons te nemen en nieuwe mensen te ontmoeten. Wil je graag meer weten? Laat dan een berichtje achter met eventueel al wat info zodat we een vliegende start kunnen maken.